Nordic Pipe ApS i Melfar Posten | 5 kilometer rør om dagen

Nordic Pipe salgschef Tommy Clement besøger produktionen af præisolerede rør i Middelfart. Billedet er taget i forbindelse med omtale i Melfar Posten.

Kilde: Melfar Posten
Af journalist Anne Schøning Christensen

Der er ikke mange, som kan levere de produkter, Nordic Pipe producerer på fabrikken på Fynsvej. Faktisk eksisterer der kun én anden fabrik i landet, som kan levere de specialfremstillede præisolerede rør, som Nordic Pipe siden 1998 har produceret og leveret til hele Danmark, Norden og Grønland. Tommy Element er salgschef hos Nordic Pipe, og han fortæller, at virksomheden i Middelfart leverer de præisolerede rør til brancher som vvs-virksomheder, mejeri- og fødevarebranchen, kemisk industri samt bygge- og anlægsprojekter. Rørsystemerne er på grund af præisoleringen frost- og varmesikrede samt tilpasset den enkelte kundes behov.

“Vi har intet varelager, fordi vi kun leverer specialordrer. Vi kan levere rør i forskellige længder, farver og materialer. Vi har udelukkende ansat medarbejdere, som gør alt for at tilpasse produktionen efter hver enkelt kundes ønske og behov.”

Effektiv produktion

Nordic Pipe har i alt 15 ansatte, hvoraf 5 er ansat i administrationen, mens de resterende 10 er ansat i produktionen. “Vi producerer i gennemsnit 5 kilometer rør om dagen,” fortæller Tommy Element, der på trods af specialfremstillinger og individuelle kundeønsker kan garantere en hurtig levering. “Vores kunder ved, at de hos os kan få leveret deres ordre i løbet af få dage.

Vores produktion ligger her i landet, vores fleksible medarbejdere kan hurtigt sætte sig ind i kundernes ønsker og vil gerne hjælpe ekstra til i pressede situationer.”

En virksomhed i vækst

Nordic Pipe har netop overtaget en produktionslinje fra Sverige, så virksomheden fremover også kan levere rørsystemer til Tyskland.

“Tidligere har vi koncentreret os om Norden, men med de nye maskiner kan vi ramme et nyt marked,” fortæller Tommy Element.

I det hele taget er Nordic Pipe en virksomhed i vækst. Der er gang i byggebranchen, og det mærker man i virksomheden. Tommy Element regner med, at antallet af medarbejdere vil vokse i løbet af det næste års tid.

“Vi kan mærke, at det skal gå stærkt. Kunderne ønsker færdige produkter. Det kan vi levere.”